Antall besøk hos meg ♥

5. mar. 2012

Paris en drøm ble til

Har hatt verdens flotteste helg.. Fikk Drømme gave av min kjære samboer. En helg i paris.. Fikk vite på torsdagen att Fredag kl 0705 sitter vi på flye til paris.. Fikk bare vite på onsdagskveld att jeg måtte ordne barnevakt på minste mann i huset.. Da var det bare å ringe min mor. Hun sa ja med en gang .. ( juhuuu tenkte jeg ) Men lurte jo på hva vi skulle siden jeg måtte ha barnevakt, lite viste jeg att Det var PARIS vi skulle til .. En av mine drømme steder å dra.. Se alt det fine som er der.. Å gud som jeg gleda meg hadde sommerfugler i magen på fredags morra kl 0300  når vi stod opp. Turen over til Paris gikk som en drøm. Var overskyet og ca 10 varme, men det gjore ikke noe att det ikke var sol. Jeg var jo i PARIS hehe....
Må jo bare si att vi Nordmenn har såå mye å lære fra Dem. Såå utrolig høflig og hjelpsom. å koslige folk har jeg ikke vært borti. , Om det var for å selge eller ikke . Da gjør ingen ting for  hyggelig ja det var dem virkelig. Ikke påtrengene  som man er i mange andre land , men bare snille og vennlige.. Har vel aldri gått så mye i løpet av en helg .hehe er støl i hele kroppen. For er man i Paris så må man bare se Eifeltårnet. Ubeskrivlig var det å see den.. Jeg viste den var stoooor men ikke Så STOR! Veldig flott å see den på kvelden. ta lyser hele opp. Og en gang i timen blinker hele i ca 10 min... Vi var også å shoppa litt i den flotte og mest kjente gate i paris Champs -Elysees Den var flott og så masse flotte bygninger . Øverst i gata er det En stooor rundkjøring å det står Triumfbuen En utrolig flott Mesterverk. helt utrolig å see hvor flott den er.. Helt nydelig å see Paris om kvelden da lyser alle di flotte Mester verkene i paris opp. Senere klokka blir hvor flere folk kommer til byen.. Var flere folk ute på kvelden en dagen...

Første dagen i Paris. Litt sliten etter å vært oppe siden 0300 om natta men ble fort glemt

En av di mange  Brasseriene i Paris, Var ikke vanskelig å finne ett sted å sitte å spise  .
Er ser dere Triumfbuen .


Man kan ikke dra til Paris uten å ta seg en tur innom Louis Vuitton , Var ikke lov å ta bilder inni så blir med bilder fra utsiden :)


Drømme butikken min :)

Under bakken på vei opp til Triumfbuen . Der var det masse historie om den og andre flotte bygninger.See så flott take er . nydelig laget med såå mange detaljer inni.
Er man i Paris må man jo bare ta turen innom  Laduree Dem lager utrolig flotte Macarons som har blitt en stor hitt i norgeAlt kan skje i Paris. flott brudepar tok bilder mitt i gata av Paris( Champs -Elysees)


Endelig var vi ved Eifeltårnet  . Herlig opplevelse. vi gikk opp i andreUtsikten fra Eifeltårnet..

Håper dere likte bildene av min flotte helg i Paris..  Ha en flott dag videre

Klem Jeanette

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar